Mijn Loopbaan

Mijn loopbaan begon bij de Nederlandse Middenstand Bank in Amsterdam (nu INGBank) in 1976. Ik kwam daar terecht op de effectenafdeling. In die eerste baan ontstond mijn interesse voor beleggen en de effectenhandel .In 1978 zag ik een advertentie voor een nieuw beurs, de optiebeurs. Deze advertentie prikkelde mijn nieuwsgierigheid en gelukkig werd ik aangenomen. Op 1 maart 1978 trad ik in dienst en zo maakte ik de officiële opening van de optiebeurs op 4 april 1978 mee als medewerker op de handelsvloer.  (hier wat oude foto’s van de Optiebeurs)

Andre optiebeursIn 1980 accepteerde ik een baan als optiehandelaar op de vloer en dat heb ik  tot 1991 gedaan. Eerst als broker voor Effectenkantoor Strating & Co en vanaf 1984 als marketmaker. Ik heb gehandeld merendeels op de Optiebeurs in Amsterdam maar ook in Londen en Philadelphia.


In 1992 werd ik aandeelhouder en directeur van IMG Holland.Dit kantoor werd de grootste derivaten broker van Amsterdam. In 1996 ben ik met IMG Holland gestart als internetbroker. Hiermee waren wij de eerste van Europa.

In de periode 2001 tot 2007 was ik directeur/aandeelhouder van twee vermogensbeheerders, Maynard & Keynes tot 2005 en daarna De Bruin & Van Eerden Vermogensbeheer.

In 2007 werd ik directeur van het beursgenoteerde Bever Holding. Ik ben betrokken geweest bij de omvorming van dit bedrijf van een financiële instelling naar vastgoedonderneming. Nadat dit proces afgerond was ben ik in 2009 gestart met mijn huidige onderneming: Aberfeld Vermogensbeheer.