Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn CV

In 1978 begon ik op de optiebeurs. Op 1 maart 1978, een maand voor de officiële opening trad ik in dienst en zo maakte ik de officiële opening van de Europese Optiebeurs op 4 april 1978 mee als medewerker op de handelsvloer.  (hier wat oude foto’s van de Optiebeurs)

Andre optiebeursIn 1980 werd ik Floorbroker voor een effectenkantoor. Gedurende een aantal jaren heb ik orders van klanten uitgevoerd op de vloer van de optiebeurs. In 1984 vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen en ik werd Marketmaker. Met een geleend bedrag van 40.000 Gulden begon ik te handelen voor eigen risico. Ik was succesvol en ik sloot me aan bij een paar andere handelaren. Het gezamenlijk bedrijf noemden we International Options Investment en we breiden razendsnel uit. Ons bedrijf had vestigingen in meerder landen. Zo heb ik een tijd in Londen gewerkt een een korte periode in Philadelphia. Dit bedrijf werd overgenomen door de ABN en in 1991 ben ik overgestapt naar een nieuw onderneming, IMG Holland.

Dit bedrijf, dat ik samen met een partner had overgenomen, werd een handelsfirma in opties en futures. In 1996 voegden we daar het uitvoeren van orders via internet aan toe. Hiermee werden wij de eerste internetbroker van Europa. IMG Holland hebben wij in 2001 verkocht waarna ik mij volledig op het vermogensbeheer stortte. In de periode 2001 tot 2007 was ik als directeur betrokken bij twee vermogensbeheerders, Maynard & Keynes tot 2005 en daarna De Bruin & Van Eerden Vermogensbeheer.

In 2007 maakte ik een tussenstap en werd directeur van het beursgenoteerde Bever Holding. Ik ben betrokken geweest bij de omvorming van dit bedrijf van een financiële instelling naar vastgoedonderneming. Nadat dit proces afgerond was ben ik in 2009 gestart met mijn huidige onderneming: Aberfeld Vermogensbeheer.