Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Andre

Geboren in Haarlem op 30 mei 1958. Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik in Haarlem gewoond. Ik kan dan ook uit de grond van mijn hart zeggen, “Haarlem is mijn stadje”.

Sinds 1978, na het verlaten van de middelbare school ben ik in het effectenvak terecht gekomen. Beleggen werd mijn wereld en is dat nog steeds. Van optiehandelaar naar internetbroker en sinds 2001 vermogensbeheerder. Van beleggen heb ik dus echt verstand en daar publiceer ik dan ook graag over.

Ik publiceer graag, vindt het fijn om mijn kennis en ervaringen te delen. Vandaar deze site.

Zoals je begrijpt vind je hier veel over beleggen en veel over Haarlem. Maar ik geef ook graag mijn mening over andere zaken die mij interesseren of prikkelen. Ik heb, net als heel Nederland, altijd wel een mening over politiek en die steek ik niet onder stoelen of banken maar laat die gewoon op mijn site los.

Ik ben gek op gadgets en handig internet tools. Niet te beroerd om die ontdekkingen met jullie te delen. Verder ben ik met communicatie bezig maar dat heb je al begrepen als je leest.

In 2007 ben ik actief begonnen met Social Media en dat doe ik nog steeds. Als je dus meer over me wil weten dan kan je op LinkedIn kijken wat ik zoal beroepsmatig gedaan heb. Op Facebook kunnen mijn vrienden en familie me volgen en op Twitter zeg ik van alles en nog wat in het openbaar.

Als je mijn artikeltjes wil lezen, ga je gang. Ik heb niet de wijsheid in pacht dus je zal ongetwijfeld wel eens iets tegen komen waar je het niet mee eens bent. En soms verkondig ik iets wat niet helemaal juist is. Bij voorbaat excuus dan en fluit me terug als je vindt dat ik iets schrijf wat feitelijk niet helemaal juist is.

Heb je niks met mijn verhaaltjes, prima natuurlijk en zap dan gauw verder en stoor je niet aan mij.

André