Over Andre

Al sinds de middelbare school heb ik interesse voor beleggen en ik heb dus gekozen voor het effectenvak. Momenteel ben ik directeur  van Aberfeld Vermogensbeheer in Amsterdam. Je zal op deze site dan ook regelmatig wat over beleggen en beurszaken tegenkomen.

Projecten


logo HuizentweetsNaast mijn activiteiten als vermogensbeheerder heb ik nog een aantal projecten. In 2008 heb ik de site Huizentweets opgericht. Via deze site kan je op Twitter het huizenaanbod in Nederland bekijken en je kan via Huizentweets ook zelf je woning op Twitter plaatsen. Tweetstart is een ander project gebaseerd op Twitter. Deze site fungeert als startpagina voor Twitter en het is de bedoeling dat Tweetstart uiteindelijk een zoekmachine voor Twitter gaat worden. Deze projecten kun je hier vinden.

Liberaal

Persoonlijk heb ik groot vertrouwen in de individuele kracht van mensen, geloof in talenten en idealen en ben vanuit die overtuiging een echte liberaal. Ik waag mij dan ook wel eens aan een politieke mening en ook die deel ik af en toe op deze site. Verder kan ik mij kwalificeren als een optimist, Bourgondiër die houdt van de mooie dingen die het leven kan bieden.

Andre bij Businessclass