Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ondernemer(s) gezocht voor dit unieke Haarlemse project.

By Posted on No tags

Help! Ik ben, voor de Zonnebloem, op zoek naar ondernemers die mij kunnen helpen om nog 9.000 krasloten kwijt te raken.


Waar gaat het om?

De zonnebloemautoWij willen graag in Haarlem een Zonnebloemauto stationeren. Om die auto naar Haarlem te halen hebben wij€ 10.000 nodig. De eerste € 1.000 hebben we al dankzij een leuke actie bij Jumbo Haarlem. Nu moeten we dus de resterende € 9.000 ophalen. Voor het inzamelen van de € 10.000 en daarmee de auto naar Haarlem te halen hebben wij een leuke actie bedacht, namelijk de kraslotenactie.

Wij hebben 10.000 krasloten laten maken en die willen wij verkopen voor € 1 per stuk. De eerste 1.000 zijn er dus al uit nog 9.000 te gaan.

Ondernemers, Help.

Er zijn veel actie mogelijk. De eenvoudigste gedachte is natuurlijk dat we de loten verkopen, zelf of met uw hulp. Heeft u een verkooppunt en zou u bereid zijn om in dit verkooppunt onze loten te verkopen dan zou dat alvast een enorme hulp zijn.

Maar, er zijn ook ander mogelijkheden. U zou als ondernemer deze loten van ons af kunnen kopen en die dan bijvoorbeeld gratis uitreiken aan uw medewerkers of klanten. Een sympathieke actie omdat u daarmee een heel goed doel steunt en ook nog eens iets leuks voor uw klanten of medewerkers doet. Ze kunnen immers een prijsje winnen en indirect ondersteunen ze samen met u het goede doel.

Voor elke 20 loten is er één lot met een winnende combinatie. Voor elke 100 loten is er één lot met een hoofdprijs.

De prijzen die u beschikbaar wil stellen kunt u zelf bepalen. U kan dus uw medewerkers of klanten heel blij maken en daarnaast zullen zij het bijzonder waarderen dat u zo’n mooi concreet doel ondersteunt.

Bent u bereid om mee te doen? Ik kom graag met u meedenken over de inhoud van de actie en op welke wijze u kan profiteren.

Als u meedoet en een flink aantal loten aanschaft dan help u mee om de auto in Haarlem beschikbaar te maken. Wij uiteraard uitgebreid onze sponsoren vermelden en misschien is zelfs een sticker van uw bedrijf op de auto mogelijk.

Mag ik een keer bij u langs komen? Ik hoor het graag,

André van Eerden

E. andrevaneerden@gmail.com

M. 0655868638

Zonnebloemauto's krassen

No Comments Yet.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *