Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Iemand suggesties?

By Posted on No tags

Ik ben als bestuurslid van de Zonnebloem verantwoordelijk voor de PR en de communicatie. Vanuit die functie heb ik de promotie van de loterij op mijn bureau gekregen.


Zonnebloem actiefDe Zonnebloemloterij is een jaarlijks terugkomend fenomeen en is voor de grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland een heel belangrijke bron van inkomsten. Met de inkomsten van de loterij kunnen wij weer heel veel mooie dingen voor en met mensen met een beperking doen.

Vanaf 10 april begint de verkoop van deze loten die slechts 2 Euro per stuk kosten en aan mij dus de mooie taak om ervoor te zorgen dat deze loterij in de belangstelling komt.

Ik heb natuurlijk al aardig wat ideeën hoe wij deze loterij in Haarlem onder de aandacht gaan brengen. Ik heb daarvoor de periode 10 april tot 15 september. Tijd genoeg dus om tijdens de vele  activiteiten die in Haarlem georganiseerd worden deze zomer dingen te organiseren. Ik denk onder andere aan een promotieteam dat regelmatig verschijnt in de stad o.a. tijdens culinair Haarlem of de zaterdagmarkt. Dit promotieteam kan dan loten verkopen en leden werven. Iemand interesse om deel te nemen aan het promotieteam?

Maar goed, dat terzijde.

Nu heb ik ideeën nodig om de start van de verkoop van Zonnebloem loten de nodige aandacht te geven zodat heel Haarlem weet dat deze loten er weer zijn.

Ik zelf heb al gedacht aan de verkoop van het eerste lot aan bijvoorbeeld de burgemeester van Haarlem hopelijk met wat media-aandacht. Een ander idee is dat we alle restaurants vragen om in een bepaalde week iedere gast een lot aan te bieden.

Afijn, dat zijn zomaar wat ideeën.  Het echte idee van: Ja dat is het, is nog niet naar boven gekomen en daar zou ik jullie hulp best bij kunnen gebruiken. Du als je suggesties hebt? Graag.

Reageren kan je via: andrevaneerden@gmail.com