Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Hoe word je (nog) succesvoller?

By Posted on No tags

Succesvolle mensen houden er een mooie, gebalanceerde dag- en weekroutine op na, zo las ik in de Forbes. Het blijkt dat de meest succesvolle mensen een strakke ochtendroutine hebben die de rest van hun dag soepel laat lopen. Die ochtendroutine is dus de sleutel van het succes en daar gaat het natuurlijk bij de meeste mensen mis, ook bij mij.


Maar goed, als je gedisciplineerd kan leven en je hebt geen moeite met opstaan dan kan het helpen om succesvoller worden. Dit zijn twee tips die ik las in de Forbes kijk maar of je er wat mee kan doen.

Tip 1. Sta een uurtje vroeger op.

Dit is het moeilijkste gedeelte maar als het je lukt dan zal je daar voordelen uit halen. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat vroege vogels zich de hele dag door actiever gedragen en dat ze optimistischer zijn. Daarnaast hebben die mensen natuurlijk meer tijd om de dag rustig te beginnen.

Tip 2. Ochtend workout

Opnieuw heel moeilijk. Mij lukt het niet, maar het is bewezen dat sporten voor je aan het werk gaat je een echte energieboost geeft. Je voelt je frisser en het effect voor je gezondheid is groot. Je slaapt beter, je hebt minder stress en neutraliseert de negatieve effecten van een ongezond eetpatroon.

Ik wens je alvast veel succes met je nieuwe gezonde ochtendgewoontes. Of het je inderdaad succesvoller maakt? Ik hoor het graag als dat gelukt is.

Succevolle mensen