Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Evernote, wat handig.

images

Als je ouder wordt, en ja dat gebeurt gewoon echt, dan heb je steeds vaker zo’n momentje waarop je er even niet op kan komen. Je weet wel, zo’n moment waarop je denkt hoe heet hij of zij nou ook alweer of waar heb ik dat nou gekocht of in welke film speelde zij nou. Moet ik verder gaan?


Waarschijnlijk hebben veel van jullie ook dit soort momenten wel eens meegemaakt, ik wel en daarom ben ik zo blij met Evernote. Sinds 2009 heb ik een “premium account” voor $45,00 per jaar.  Die paar centen wegen niet op tegen het gemak dat je hebt van deze dienst.

Ik sla alles op wat ik wil onthouden. Of ik het ooit in mijn leven nog nodig heb weet ik niet maar dat is verder ook niet relevant. Ik kan in ieder geval alles makkelijk terugvinden. Dat terugvinden is de grootste verdienste van Evernote. Omdat dit programma alles herkent, handschrift, foto’s enz. is het ontzettend makkelijk zoeken. Aangezien je Evernote op al je communicatie apparaten installeert heb je je geheugen altijd bij je.

Ingewikkeld? Welnee! Bekijk deze video om te zien wat Evernote voor je kan betekenen. Of kijk hier voor de snelstart handleiding. Evernote heeft ook een handige blog met uitgebreide tips voor gebruikers.

Uitprobeertip: maak een Evernote-account aan en zet je favoriete recepten er in. Als je ooit een recept zoekt met een bepaald ingrediënt, heb je dat zó gevonden!